Bianca Drăgușanu și Ioana Lee, cele mai nonconformiste vedete din showbiz-ul românesc!

08 08. 2017, 16:37

Bianca Drăgușanu și Ioana Lee, cele mai nonconformiste vedete! Bărbații le admiră iar femeile le invidiază pentru frumusețea, siguranța și felul cum reușesc mereu să fie în centrul atenției. Pentru că nu se feresc a spune lucrurilor pe nume, Bianca Drăgușanu și Ioana Lee, au primit de-a lungul timpului multe comentarii răutăcioase din partea publicului larg, însă celor două dive prea puțin le pasă de acest aspect.

”Se vede că Ioana nu a locuit în ultimii ani în România pentru că are un mod sincer și natural de a complimenta, de a se face plăcută. În general, noi, femeile din țară, nu suntem obișnuite să fim sincere și să ne facem complimente una alteia.

Spre surprinderea mea, oamenii nu au evoluat așa cum m-aș fi așteptat eu, având în vedere accesul la internet de care dispunem. În loc să te aprecieze, ei sunt predispuși întotdeauna să judece. O să-mi fac buzele și alte lucruri de înfrumusețare atâta timp cât eu consider că ele mă vor avantaja”, i-a explicat Bianca Drăgușanu, scriitoarei Ioanei Lee.